Wie zijn wij ?

Welkom bij Rijschool Let’s Go Sevda. De plek voor jou auto/motor rijbewijs en voor je theorie in den haag en omgeving.

Zoals je waarschijnlijk al denkt vinden wij onszelf de aller beste Rijschool in Den Haag en omstreken! Maar jij weet dat nog niet…

Nu kunnen we je doodgooien met verkooppraatjes en proberen je te overtuigen…………, dus gaan we dat maar doen.

Autorijschool Lets Go Sevda in Den Haag, is een  rijschool met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van Rijopleidingen en meer dan 200geslaagden per jaar bij het CBR in Rijswijk.

2. Lekker sfeertje…?

De Sfeer in onze rijles auto’s zijn ongelofelijk belangrijk! Wie wil er nou in godsnaam in de auto zitten met een verschrikkelijke sfeer? Daarom besteden wij zeer veel aandacht aan service,kwaliteit en natuurlijk de FUN FACTOR.

Dus wil je jouw auto rijbewijs, je motor rijbewijs of je theorie behalen en wil je dit doen in Den Haag of omgeving met plezier!, dan ben je  bij ons bij het perfecte adres!

3. De plek waar kwaliteit, plezier ontmoet!

Als rijschool in den haag staan wij bekend om onze gezellige en hoog kwalitatieve rijlessen, zo is de klant nog steeds koning bij ons en zorgen wij samen voor dat jij je rijbewijs in een zo korte tijd behaalt, dit natuurlijk op de beste manier die bij jou past.

4. Power to you !!

Onze kracht zit in onze rijlessen, die we verrichten met veel plezier en met de FUN factor, op deze manier zorgen wij ervoor dat geen 1 rijles saai blijft, maar natuurlijk wel op een aangepast manier aan jouw wensen.

Als 1 van de bekendste en beste rijscholen van den haag, gaan wij er samen voor zorgen dat je jou autorijbewijs, motorijbewijs of theorie in 1 x behaald !

Ja, ik wil graag!

Something is wrong.
Instagram token error.
1
gratis proefles

GRATIS PROEFLES

START DEZE WEEK!


Maak kennis met de
instructeur of instructrice


100% GRATIS
100% vrijblijvend
Na de proefles ga je met een goed
lesadvies op zak, naar huis

€0,-

GRATIS PROEFLES
EN JE HEBT AL
EEN RIJLES VANAF
€27,75

 Lekker voor nix starten!

Waar geven wij lessen:

Zuid-Holland  Den- Haag  Naaldwijk  Voorburg  Leidschendam  s’Gravenzande  Monster

De Lier  Honselersdijk  Zoetermeer  Poeldijk  Rijswijk  Westland  En omstreken