welkom bij de rijschool in Den Haag let’s go sevda

al meer dan 12 jaar een begrip in den haag en omgeving!

Zoek jij ook een unieke rijschool in den haag, dan ben je bij rijschool lets go sevda bij de perfecte adres. Of het nu gaat om je auto/motor rijbewijs of om 1 daagse theoriecursus. Wij zijn 1 van de weinige rijscholen in den haag waar we geen extra toeslag rekenen voor je spoedcursus of voor avond en weekend rijlessen. Met onze voordelige maar hoog kwalitiatieve rijlessen, kunnen wij eigenlijk zeggen dat we een groot begrip zijn geworden in Den Haag.

Zo zorgen wij ervoor dat we al meer dan 200 rij-examens op jaar basis uitvoeren, en meer dan 1000 theorie kandidaten bij ons komen in Den Haag.

Al onze rijlessen zijn gebaseerd op de Fun Factor zo willen we zeker niet dat je naar de rijles komt met tegenzin, hierdoor zijn onze slagingspercentages ook boven het gemiddelde in Den Haag. Met onze jarenlange ervaring kunnen we aangeven dat we geheel op maat kunnen rijles geven, of het nu is voor je motor rijbewijs of dat het nu aankomt voor je auto rijbewijs.

o o den Haag een stad achter de duinen. met rijschool let’s go sevda

Omdat we zo zeker zijn van onze zaak, en zeker weten dat we hoge kwaliteit rijlessen aanbieden in Den Haag kunnen we ook vertellen dat de proefles totaal gratis is bij ons. Zo kun je op je eigen manier zien of je de rijlessen wel wat vind.

Natuurlijk is de proefles, die gratis is ook totaal vrijblijvend en vind je het niets dan hoef je niet verder te gaan. Ga je wel verder met rijschool den haag dan zul je merken dat je hier totaal geen spijt van zult krijgen!

Theorieles en rijles Den Haag

Onze theorielessen worden gegeven in ons theoriecentrum in Den Haag door een ervaren docent. Deze legt in 1 dag  op een leuke manier de gehele theorie uit, zodat je goed voorbereid naar je theorie-examen gaat. Daarnaast krijg je van ons handige ezelsbruggetjes en geven we je alle tips die je nodig hebt. Leuk en snel je theorie leren doe je met Theorieloket.nl.

Als rijschool beperken ons niet alleen tot het geven van rijles in Den Haag. Ook geven wij rijles in Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Ypenburg, Delft, Wassenaar, Leidschenveen, Scheveningen, Monster en Wateringen etc. In alle steden waar wij autorijles geven word je thuis opgehaald en na afloop ook weer thuis afgezet.

Rijschool-den-haag-gratis-proefles

GRATIS PROEFLES

Geheel gratis en vrijblijvend!


Krijg je lesadvies


lesindicatie

€0,-

rijschool-den-haag

voordelen van rijschool let’s go sevda in den haag;

 • Moderne wagenpark
 • Hoge slagingspercentages en goed beoordeeld
 • Geen wachtrijen
 • Rijden met de fun factor
 • Vaste instructeur/ice
 • Rijlessen van 60/90/120 minuten
 • Gecertificeerde en proffesionele instructeurs
 • Keuzen tussen mannelijk en vrouwelijke instructeurs
 • Geen onnodige verassingen
 • Bepaal zelf het aantal auto rijlessen per week
 • Geen extra toeslag voor spoedcursus
 • Vriendenbonus!!
 • Avond rijlessen en weekenden

Geheel vrijblijvend proefles!

Neem nu een gratis proefles en probeer ons uit ! Op deze manier kun je een indicatie krijgen voor hoeveel rijlessen je nodig hebt in Den Haag en omgeving.

Indien je het niet naar je zin had na je proefles, dan ben je vrij om niet verder te gaan zonder enige vorm van kosten!

Zo zie je bij Let’s Go Sevda staat de belangen van de leerling voorop.

JA, IK WIL GRAAG!!

GRATIS PROEFLES EN JE HEBT AL EEN RIJLES VANAF €27,75

LEKKER VOOR NIX STARTEN

Waar geven wij lessen:

Zuid-Holland  Den- Haag  Naaldwijk Delft Voorburg  Leidschendam  s’Gravenzande  Monster

De Lier  Honselersdijk  Zoetermeer Poeldijk  Rijswijk  Westland  En omstreken